• vildsvin bild1

Info från klubben

Officiell hundutställning Elmia-Swedish Game Fair 30 maj 2019.

Torsdagen (Kristi Himmelfärdstorsdag) den 30 maj 2019 har SSDV officiell specialklubbsutställning på Elmia Game Fair i Jönköping. Vi är glada att kunna presentera vår domare Bosse Wallin som är en mycket erfaren och duktig domare av jakthundsraser. Bosse är faktiskt även själv jägare.

Välkomna med anmälan via blankett som skickas till Eva Torffvit via mail Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.   eller via post med adress Tostebergavägen 334-45, 291 96 Fjälkinge. Nedladdningsbar och ifyllbar blankett finns även på hemsidan www.ssdv.nu under menyn Regelverk och blanketter. Priser och klasser beskrivs på blanketten.
Senaste anmälningsdag är 15 maj. Efter anmälningstidens utgång kommer praktiskt information och nummerlappar att skickas ut.

Utställningen är öppen för alla raser som ingår i Svenska Specialklubben för Drivande Vildsvinshundar (SSDV).
Anmälan hittar du även här.

Länk till SSDV utställning på Elmia Game Fair.

Aktiviteter under april - maj 2019.

banner4

(C) 2013 Svenska Specialklubben för Drivande Vildsvinshundar, Created by e-studio. Alla rättigheter reserverade.

e-studio Design byrå